ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναστασία Η. Θεοδωρακέλλη DDS,  MPhil

Η Αναστασία Η. Θεοδωρακέλλη είναι χειρουργός οδοντίατρος, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1998 και ακολούθως συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών στον τομέα της ακίνητης προσθετικής. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή Turner Dental School του Πανεπιστημίου του Manchester στην Αγγλία στην επανορθωτική οδοντιατρική και οδοντιατρικά βιουλικά . Από το 2001 εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Γαλάτσι.

Στο ιατρείο εφαρμόζονται από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα καλύτερα θεραπευτικά υλικά που κυκλοφορούν διεθνώς για την πραγματοποίηση των θεραπειών εξειδικευμένης αισθητικής, λεύκανσης οδόντων αλλά και γενικής οδοντιατρικής : προληπτική οδοντιατρική παιδιών και εφήβων, περιοδοντολογία, ενδοδοντία, γναθοχειρουργική σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες όπου αυτό απαιτείται. Απαράβατες αρχές είναι η τήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής σε όλους τους χώρους.

Στόχος μου είναι η κατανόηση και η άμεση και κυρίως ανώδυνη αντιμετώπιση των οδοντοστοματικών προβλημάτων σε ένα χώρο ευχάριστο, άνετο και φιλικό. Οποιαδήποτε παρέμβαση εντάσσεται στη συνολική αντιμετώπιση του στοματογναθικού συστήματος, έτσι ώστε το τελικό θεραπευτικό αποτέλεσμα να έχει προβλεψιμότητα, άριστη πρόγνωση και μακροχρόνια επιτυχία.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ